Elbolag

Idag finns det många stora och bra elbolag på den svenska marknaden. Här listas de vi anser vara bäst av hänsyn till pris, miljö och tillgänglighet.

 

1. Elaton

Elaton

Hos Elaton så får du jämnare och säkrare elpriser även om priserna ligger på topp. Elatons experter köper in el i förväg när det är som billigast och på så sätt får du alltid en långsiktig lågt elpris, utan någon bindningstid. Dessutom är all el från förnybara energikällor som vind, vatten och biobränsle.

Besök Elaton på www.elaton.se

 

2. Alltid

Alltid

Alltid erbjuder miljövänlig el från svensk vattenkraft till lägenhetskunder. Du kan väldigt lätt jämföra din elförbrukning via deras hemsida eller app som fungerar både till Android och iPhone. Kunder som har en låg elförbrukning har chans att få ett presentkort och andra saker från deras partners.

Besök Alltid på www.alltid.se

 

3. God El

God El är inte Sveriges största elbolag, men definitivt det bästa. De skänker en stor del av pengarna du betalar för din el till människor som behöver det. För att göra det ännu bättre så är God El också marknadens lägsta elpriser enligt prisjämförelsesajter.

Levererar el till större delen av Sverige.

Besök God El på www.godel.se

 

4. E-ON

Ett elbolag som har lagt stor fokus på att vara så koldioxcidneutrala som möjligt. Elpriserna är ganska pressade, och du får alltid information om elavbrott och dylikt på deras hemsida. Att teckna elavtal hos E.ON är lätt, det gör du snabbt och enkelt direkt på webben. E-ON erbjuder även värme & gas.

Besök E.ON på www.eon.se